Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trnavčan na BMW demoloval zaparkované autá: Nafúkal vyše 2 promile!

Alkohol za volant nepatrí Zobraziť galériu (4)
Alkohol za volant nepatrí (Zdroj: polícia)

TRNAVA – Ožratý Trnavčan (44) na BMW X5 sa včera pred cestou do Bratislavy zrejme posilnil niekoľkými poldecákmi. Počas jazdy totiž nedokázal udržať auto na ceste a na krajnici vpálil do zaparkovaného auta, ktoré následne narazilo do ďalšieho.

„Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala včera, krátko po pol deviatej večer,“ informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Jeden rok väzenia teraz hrozí mužovi z Trnavy, ktorý svojou bláznivou jazdou na ceste z Trnavy do Bratislavy poškodil dve autá. Zvýšená hladina alkoholu spôsobila, že Trnavčan nedokázal ovládať svoje BMW X5 a po kľučkovaní vyšiel z cesty.

„Počas jazdy sa pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu svojho vozidla, vyšiel vpravo na kraj cesty, kde čelne narazil do zadnej časti zaparkovaného vozidla Peugeot Boxer,“ dodal Hanus. Silný náraz odtlačil Peugot do zaparkovanej Mazdy 121. Pri Trnavčanovom „demolovaní“ sa však našťastie zranil len on, aj to ľahko.

Policajtov však pri zásahu zrejme neprekvapilo, že vodič BMW nebol triezvy. „Vodič sa podrobil dychovej skúške, ktorou mu policajti namerali 2,02 promile alkoholu,“ uviedol Hanus. Celková škoda trnavského demolátora sa vyšplhala na 13 500 eur. Trest, ktorý nezodpovedného vodiča pravdepodobne čaká, ho však bude bolieť viac. Za alkoholovú jazdu mu hrozí ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu