Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nebezpečná polnočná jazda: Tínedžeri vleteli do stromu, jeden bojuje o život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Tip čitateľa)

PREŠOV – Mladý trojlístok doplatil na nebezpečnú jazdu ťažkými zraneniami! Traja 19-roční mladíci v nedeľu v noci dostali na ceste medzi obcami Drienov a Šarišské Bohdanovce šmyk a s autom vyleteli mimo cestu, kde vrazili do stromu. Všetci tínedžeri skončili s vážnymi zraneniami v nemocnici, jeden z nich ešte stále bojuje o život!

Mladý vodič, ktorý v aute viezol aj dvoch rovnako starých kamarátov, smeroval do obce Drienov. Počas polnočnej jazdy však náhle prešiel do protismeru, kde dostal šmyk a s autom vyletel mimo cestu. „Následne auto zišlo do trávy, narazilo do mierneho svahu krajnice a odtiaľ narazilo do stromu a dopadlo na pravý bok,“ informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Všetci traja chlapci hrozivú nehodu prežili, avšak s ťažkými zraneniami, z ktorých sa budú liečiť niekoľko týždňov. Jeden z nich dokonca svoj boj o život ešte nevyhral. „Pri nehode utrpel vodič zranenia s dobou liečenia a PN nad 42 dní, spolujazdec (19) sediaci vpredu cca. 6 týždňov a spolujazdec (19r.) sediaci vzadu utrpel ťažké zranenia, ktoré sú život ohrozujúce,“ dodal Džobanik.

Prečo mladík s autom prešiel do protismeru, a či chlapci doplatili na jeho nebezpečne rýchlu jazdu, určí až ďalšie policajné vyšetrovanie. Alkohol však pred tým, ako sadol za volant, nepil. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu