Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Traktor sa zrazil s rýchlikom, vošiel na priecestie

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRA – Rýchlik s traktorom sa dnes okolo 7:30 zrazil na železničnom priecestí v Šuranoch časť Kopec. Z doposiaľ nezistených príčin vošiel traktor značky Zetor na priecestie v čase, keď prechádzal rýchlik smerujúci do Bratislavy. 39-ročného vodiča traktora previezli záchranári do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch.

„Celý čas bol pri vedomí, mal otras mozgu spojený s amnéziou, vonkajšie poranenia hlavy nemal. V oblasti bedra a stehna mal povrchové zranenia,“ uviedol  hlavný zdravotnícky operátor Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR Martin Ballay.

Dychová skúška na zistenie alkoholu bola u neho negatívna. Vo vlaku sa nezranil nikto, škodu na rušni zatiaľ Železnice SR nevyčíslili. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, na traktore vznikla škoda vo výške 2 000 eur. Pre nehodu zastavili na železničnej trati Šurany - Palárikovo v smere na Bratislavu premávku. Presnú príčinu a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje. K nehode došlo napriek tomu, že priecestie je vybavené svetelnou signalizáciou a dopravným značením.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu