Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tragická autonehoda: Po náraze do stromu zahynula slovenská speváčka!

Bety Majerníková, jej život vyhasol na tomto mieste Zobraziť galériu (9)
Bety Majerníková, jej život vyhasol na tomto mieste

BRATISLAVA - Tragická dopravná nehoda vyhasila život mladej speváčky skupiny Noisecut Bety Majerníkovej. Dnes krátko pred piatou ráno zišla so svojím autom z cesty a nabúrala do stromu.

Výtvarníčka, šperkárka a speváčka, ktorá sa iba minulý rok stala mamičkou malého syna Šimona, zahynula pri havárii medzi obcami Vajnory a Čierna Voda. Podľa našich informácií dostala šmyk. Po náraze sa mal tachometer zastaviť na rýchlosti 130 km/h.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár, pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody mohlo byť, že "33-ročná vodička osobného motorového vozidla Honda Jazz sa dostatočne nevenovala vedeniu vozidla alebo neprispôsobila rýchlosť stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam, pričom zišla z cesty a narazila do stromu. Pri dopravnej nehode utrpela vodička zranenia, ktorým na mieste podľahla." Nehoda je zatiaľ v štádiu vyšetrovania.

Policajti na mieste nehody vyšetrujú dôvod nehody. Na tomto mieste sa zrejme auto so speváčkou dostalo do šmyku.
Zobraziť galériu (9)
Policajti na mieste nehody vyšetrujú dôvod nehody. Na tomto mieste sa zrejme auto so speváčkou dostalo do šmyku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Do tohto stromu narazilo auto v rýchlosti 130 km/h
Zobraziť galériu (9)
Do tohto stromu narazilo auto v rýchlosti 130 km/h  (Zdroj: Jan Zemiar)

Osudná zákruta
Zobraziť galériu (9)
Osudná zákruta  (Zdroj: Jan Zemiar)

Dôvodom šmyku mohla byť aj mokrá vozovka
Zobraziť galériu (9)
Dôvodom šmyku mohla byť aj mokrá vozovka  (Zdroj: Jan Zemiar)

Bety Majerníková študovala u profesora Karola Weisslechera na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave v ateliéri Kov a Šperk.

Počas štúdia absolvovala študijné pobyty v sklárskom ateliéri na University of Sunderland a tiež štúdium šperku a brúsenia drahých kameňov na FH Idar Oberstein v Nemecku. Svoje práce vystavovala doma, aj v zahraničí. Bola držiteľkou niekoľkých cien ako Kruhy na vode (2005) alebo Designblok (2008).

Elektro-popová skupina Noisecut, v ktorej pôsobila, získala napríklad cenu Radio_Head Award za najlepší album, či singel, ktorú udeľuje Rádio_FM na základne hlasovania poslucháčov.

Tragická autonehoda: Po náraze
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Alžbeta Bety Majerníková
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu