Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladučkú Lucku (12) z Česka zasiahla na južnom Slovensku guľka do hrude!

Lucka mala obrovské šťastie Zobraziť galériu (2)
Lucka mala obrovské šťastie (Zdroj: uszsmsk.cz, Joj)

BRATISLAVA/NOVÉ ZÁMKY - Dovolenka českej rodiny na južnom Slovensku sa zmenila na poriadnu drámu. Len 12-ročnú Lucku, ktorá oddychovala na hojdacom kresle, zasiahla guľka do oblasti hrude, neďaleko ľavého ramena. Okamžite ju ratovali záchranári.

Keď Lucka vykríkla od bolesti, nikto spočiatku nevedel, čo sa stalo. Účastníci cyklodovolenky si mysleli, že ju ďobol nejaký vták, keď  ju však prezreli, zistili, že má do mikiny zavŕtanú guľku. Bola aj zranená na hrudi.

Sanitka ju previezla do nemocnice v Nových Zámkoch, informovala Markíza. Po prehliadke sa mohla vrátiť, keďže mala len povrchové zranenie.

Dievčatko malo obrovské šťastie, zistila Jojka. Guľka, pravdepodobne vystrelená z väčšej vzdialenosti, totiž uviazla v šnúrke jej mikiny. Ak by ju zasiahla na iné miesto, mohla ju veľmi vážne zraniť.

Na políciu sa po zverejnení incidentu prihlásil poľovník z naďalekých Šurian, ktorý v tom čase naháňal vo viniciach líšku a strieľal po nej. Policajti už skúmajú jeho zbraň. Hoci ak dievčatko poranil, tak istotne nechtiac, hrozí mu trest za pokus o ublíženie na zdraví.

Šnúrka na mikine zachránila dievčatko pred vážnejším zranením

Mladučkú Lucku (12) z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: uszsmsk.cz, Joj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu