Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Anička (†15) uhorela aj so starším milencom: Vraždil žiarlivý kamarát!

Anička chodila na túto ZŠ
Anička chodila na túto ZŠ (Zdroj: Topky, Prima)

BRATISLAVA/KARVINÁ - Predčasne a násilne odišla zo sveta mladučká Anička a jej o osem rokov starší priateľ Petr (†23). Zamilovaná dvojica chcela prežiť na chate v Karvinej romantické chvíľky, namiesto toho uhorela. Policajti podľa posledných informácií obvinili z vraždy ich známeho, dvadsaťročného mladíka. Už sa aj priznal.

"Chodila s o dosť starším chlapcom, čo sa niektorým nepáčilo. Snažili sa jej to vyhovoriť, pretože ona bola ešte na základke a on bol o osem rokov starší. Anička sa ale do Petra úplne zbláznila," cituje Blesk Aničkinu kamarátku. O tom, kto ich mohol zniesť zo sveta, príliš hovoriť nechcela. "Myslím, že za tým bola žiarlivosť," dodala.

Strašná udalosť sa stala cez víkend. Hasiči, ktorí v nedeľu nadránom dorazili k miestu požiaru, našli len dve úplne zhorené telá. Polícia sa v prípade nespravala klasicky. O tom, že vedľa Aničky našli aj chlapca, totiž niekoľko dní nepovedali.

Prípad vyšetruje oddelenie, ktoré má na svedomí aj vraždy. Špekulovalo sa, že oboch niekto najprv zavraždil a až potom chatu zapálil. Ak by malá chata zažala horieť a dvojica by nebola omámená, zviazaná, alebo bez života, nedokázala by sa dostať von?

Vyzerá to tak, že verzia, podľa ktorej mohol vraždiť žiarlivý kamarát milencov, sa stáva viac než pravdepodobnou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu