Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Gauneri úplne zdemolovali známy klub: Bezpečnostné dvere vysekali zo steny!

K-Klub v Detve Zobraziť galériu (9)
K-Klub v Detve (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Neznámi útočníci si v stredu nadránom "podali" známy detviansky K-Klub. Vtrhli dovnútra, zdemolovali bar, interiér a vyšli na poschodie. Nezastavili ich ani bezpečnostné dvere, ktoré doslova vysekali zo steny.

"Na barovom pulte poškodili  údermi  2 registračné  pokladnice, odtrhli dvierka na mikrovlnnej  rúre  a porozbíjali  väčšie množstvo sklenených pohárov, ktoré boli uložené za barovým pultom. Porozbíjali a povylievali po bare väčšie množstvo fliaš s vínom. Dorezali 3  rohové  čalúnené  sedacie súpravy a 12 čalúnených  sedačiek. Z čalúnenia vytrhali molitan. Na stolovom  futbale rozbili sklo a zničili 4 dekoračné  vázy," popisovala spúšť banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Muži potom prešli do  sály,  kde  dopichali čalúnenie na 15 čalúnených  stoličkách. Údermi poškodili mixážny pult a CD prehrávače. "Na toaletách rozbili 2 keramické záchodové misy a keramické  umývadlo. Na záver celý priestor baru postriekali  práškovým hasiacim prístrojom," dodala.

Z baru vraj nič neukradli. Škoda sa však vyšplhala na asi 8300 eur. Prípad rieši polícia ako poškodzovanie cudzej veci a páchateľom hrozia až 3 roky.

K-Klub v najbližšej dobe návštevníkov neprivíta. Na jeho facebookovej stránke sa objavil oznam: "Je nám ľuto, ale tento víkend bude Káčko zatvorené."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu