Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šialená žena v Bratislave: Chcela si podrezať krk a potom sa kruto mstila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Zvláštne situácie museli riešiť počas dvoch posledných dní policajti v bratislavskom Ružinove. Keď dnes po polnoci prechádzali cez Bajkalskú ulicu, všimli si na priechode ženu, ktorú si pamätali zo včerajška. Rozhodli sa pri nej zastaviť a spravili dobre.

"Policajti si ženu pamätali z dôvodu, že boli privolaní do neďalekého stánku s občerstvením, kde si táto žena chcela spôsobiť rezné zranenia v oblasti krku. Ženu bola následne prevezená do nemocnice na ošetrenie. Z uvedeného dôvodu sa policajti rozhodli, že pôjdu skontrolovať aj predmetný stánok s občerstvením," uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Hliadka zistila, že z fastfoodu vychádza dym. Keďže bol zamknutý, zavolali hasičov a žiadali od ženy, aby im dala kľúče. Najprv sa zdráhala, ale potom im ich dala. Priznala sa tiež, že podpaľačkou bola ona.

Dôvodom vraj mala byť pomsta. "Na základe týchto skutočností bola osoba ženského pohlavia obmedzená na osobnej slobode a následne eskortovaná na policajné oddelenie. V súčasnosti prebiehajú s podozrivou osobou procesné úkony. V tomto prípade bolo začaté trestné stíhanie," dodal hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu