Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šarišan privolal záchranárov k svojej mŕtvej matke: Bol jej vrahom?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - Zvrat vo vyšetrovaní prípadu úmrtia ženy (61) hlásia východoslovenskí policajti. Okolnosti podľa nich nasvedčujú tomu, že ju zo sveta zniesol jej vlastný syn (41). Privolaná lekárka síce nezistila cudzie zavinenie, pri pitve sa však pravda ukázala - ženu niekto zabil!

 

"V utorok 24.1.2012 mal zo zatiaľ nezistených príčin a nezisteným spôsobom fyzicky napadnúť svoju matku, pričom jej mal spôsobiť viaceré hlavy, trupu a končatín na následky ktorých v ten deň v čase okolo 19:00 h zomrela," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.
 
Muž z Pečovskej Novej Vsi, ktorý však už dlhšie býval u matky v Hencovciach, potom k žene privolal záchranárov. Keďže už bola mŕtva, nemali jej ako pomôcť. Lekárka sa na mieste vyjadrila, že žena pravdepodobne nezomrela cudzím zavinením. 
 
Piva však ukázala niečo iné. "V stredu v popoludňajších hodinách kontaktoval súdny lekár políciu s tým, že pri pitve 61 ročnej ženy z Hermanoviec zistil skutočnosti nasvedčujúce spáchaniu trestného činu. Pri pitve zistil na tele viaceré zranenia, spôsobené cudzou osobou," pokračoval hovorca. 
 
Polícia začala konať a hlavného podozrivého - syna - zadržala. Skončil v putách a bol aj umiestnený do väzby. Čelí obvineniu zo zabitia, za čo mu hrozí dlhoročný trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu