Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Šikana medzi hokejistami? Lacka (13) brutálne dobili vlastní spoluhráči!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: buffalo.edu)

BRATISLAVA/KOŠICE - Šokujúci incident sa odohral pri tréningu mladých košických hokejistov. Na obrancu Laca sa v kabíne vrhli jeho vlastní spoluhráči a uštedrili mu mimoriadne brutálnu bitku. Chlapec skončil s natiahnutou chrbticou, vyskočenými stavcami a mnohými modrinami.

Udalosť sa odohrala po rannom tréningu na začiatku týždňa. Laco siedmak a je o rok mladší ako väčšina jeho spoluhráčov, uvádza denník Korzár, ktorý o prípade informoval. 

Nevedno, či bol zámienkou vek, alebo Lacov slabý výkon na hracej ploche, ale v kabíne sa naňho vrhlo šesť jeho spoluhráčov. Začali ho mlatiť hokejkami do rôznych častí tela. Chlapec skončil hospitalizovaný v košickej Detskej fakultnej nemocnici.
 
Z incidentu je šokovaná chlapcova mama Irena, ktorá pripomína, že tento prípad nie je ojedinelý. Podobná bitka sa mala údajne odohrať aj v novembri. "Nechcem, aby syn prestal hrať hokej. Určite mu nezoberiem to, čo má najradšej len preto, že sa o neho bojíme. To, čo sa mu stalo, je výzva pre ostatných rodičov, aby sa aj oni zmobilizovali, ak ich dieťa športuje a niekto ho šikanuje," cituje ju denník.
 
Klub HC Košice prijal v súvislosti s prípadom "predbežné opatrenia" a začal prípad vyšetrovať. Chce dosiahnuť, aby sa podobné útoky už nediali. 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu