Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jožo si nevedel rady s rodinnými problémami: Vypýtal si "vstupenku" do väzenia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NITRA - Zúfalý Jožo (28) sedel v pohostinstve v Močenku a hádzal do seba poháriky. Mal rodinné problémy a nevedel, ako si s nimi poradiť. Po čase dostal "vyborný" nápad. Vytočil číslo 150 a oznámil operátorovi :"v Kauflande v Šali je bomba!" Aby ho náhodou neignorovali, zavolal aj policajtom.

Na policajnej linke 158 oznámil to isté. "Operačný dôstojník sa ho spýtal na meno a muž sa do telefónu predstavil. Spresnil aj to, že bomba sa nachádza v kontajneri pred obchodným domom," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Policajti podľa zákona museli konať a okamžite miesto zabezpečili. Psovod so služobným psom a pyrotechnikom prezreli okolie, kde by sa mala bomba nachádzať. Výsledok bol našťastie negatívny. V tom čase už kriminalisti zo Šale pátrali po volajúcom mužovi. 
 
Tohto sa im podarilo nájsť do niekoľkých minút. Jozef sedel v krčme v Močenku. Najskôr sa policajtom prestavil iným menom, ale po chvíľke zistil, že nemá zmysel zapierať. Predviedli ho na políciu, kde mu v dychu namerali 1,54 promile alkoholu. 
 
"Ako dôvod svojho konania uviedol rodinné problémy," dodala hovorkyňa. Za šírenie poplašnej správy mu hrozí trest 1 až 5 rokov. 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu