Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Policajný kadet chcel zdúchnuť po 24 vodkách: Neprepchal sa záchodovým oknom!

Korpulentný Sninčan sa cez okienko nedostal Zobraziť galériu (4)
Korpulentný Sninčan sa cez okienko nedostal

BRATISLAVA - Kurióznu situáciu riešili minulý piatok v bratislavskej krčme Koník, neďaleko Mlynských Nív. Mladému páriku, ktorý v priebehu krátkej doby vypil úctyhodných 24 vodiek, sa nechcelo platiť. Ich bizarný pokus o útek sa však nepodaril.

Incident sa odohral minulý piatok okolo pol jedenástej večer. Z podniku sa najprv vyplížila mladá žena, ktorá sa obliekla a tvárila sa, že telefonuje. Po nej sa začal zberať aj jej priateľ zo Sniny, ktorý študoval na policajnej akadémii.

Personál ho však vyzval, aby zaplatil útratu 43,8 eura. Mladík sa začal vykrúcať. "Vodky objednávala ona," hádzal vinu na nežnejšiu polovičku. Peniaze vraj nemá a preto zatelefonuje kamarátom, aby mu ich poskytli. Personál čakal ale kamaráti neprichádzali.

Sninčan sa zatiaľ nenápadne vplížil na toalety podniku. Čašník však niečo šípil a postavil sa k dverám. "Nakoľko asi 10 minút nevychádzal, vošiel na toalety a videl ako sa podozrivý muž snaží vyliezť cez okno," uviedol pre Topky bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Na toaletách bolo vytrhnuté okno a korpulentný Sninčan sa pokúšal cez úzky otvor predrať na slobodu. Neskoro si však všimol mreže, ktoré ho zastavili. Zamestnanci podniku ho chytili a privolali políciu.

"Menovaný bol predvedený na policajné oddelenie za účelom podania vysvetlenia. Policajným preverovaním bolo zistené, že menovaný študoval ako civilný študent na Akadémií PZ, ale bol vylúčený zo štúdia. V súčasnosti sa v predmetnej veci vykonáva policajné objasňovanie," dodal k veci krajský hovorca.

Vaše tipy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu