Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Csáky: Nesnažil som sa obísť pokutu neplatným poslaneckým preukazom

Pál Csáky
Pál Csáky

BRATISLAVA - Bývalý poslanec Pál Csáky odmieta tvrdenia o tom, že sa snažil obísť pokutu neplatným poslaneckým preukazom. Tým sa mal preukázať v pondelok 23. januára pri policajnej kontrole.

"Po prvej výzve som zaplatil uloženú pokutu vo výške 60 eur," uviedol Csáky v reakcii. Podľa jeho slov ho policajti v pondelok naozaj zastavili, no žiadny priestupok neporušil.

"Legitimoval som sa platným občianskym preukazom," ozrejmil Csáky s tým, že sa podrobil aj dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol negatívny.

Exposlanec sa mal podľa portálu Noviny.sk preukázať poslaneckým preukazom a to aj napriek tomu, že už takmer dva roky nie je jeho držiteľom. Celý tento prípad sa podľa zistení portálu odohral na jednej z frekventovaných križovatiek v Bratislave, v smere do Ivanky pri Dunaji.

Vodič modrej Octavie sa mal dopustiť priestupku, keď sa otáčal na svetelnej križovatke. To si však všimli policajti z Bratislavského krajského dopravného inšpektorátu, ktorí okamžite za vodičom auta vyštartovali, tvrdí portál.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu