Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na D1 zastavilo auto s defektom: Využil to zlodej a ukradol z neho 100-tisíc eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ukraine.com.ua)

BRATISLAVA - O tom, že 100-tisíc eur sa nemá nosiť v igelitke a nechávať bez dozoru, sa včera presvedčil vodič na diaľnici D1. Keď zastavil svoje Audi a začal na nom opravovať defekt, využil to neznámy zlodej a z interiéru auta ukradol túto veľkú sumu. Svoju obeť si pravdepodobne vytipoval dopredu, nazdáva sa polícia.

 

Udalosť sa stala pár minút po siedmej večer na diaľnici pri Bratislave, informoval krajský policajný hovorca František Peczár. 
 
"Osádka motorového vozidla továrenskej značky Audi zistila po predchádzajúcej zastávke na neďalekej čerpacej stanici, že majú na vozidle pravdepodobne defekt. Po vystúpení z vozidla osádka predmetného motorového vozidla zistila, že majú defekt na zadnom kolese, preto sa rozhodli poškodenú pneumatike vymeniť," popisoval hovorca situáciu.
 
Zaneprázdnenosť pasažierov opravujúcich defekt využil neznámy zlodej a spod sedadla ukradol igelitku s obrovským množstvom eur. Polícia predpokladá, že išiel naisto a pneumatiku na Audi sám na benzínke poškodil. Neznámemu hrozí za krádež až 10-ročný trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu