Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pozor na falošných bratislavských smetiarov: Idú najmä po dôchodcoch!

Dobrý deň, panička, vinšujem vám...
Dobrý deň, panička, vinšujem vám... (Zdroj: Joj)

BRATISLAVA - V hlavnom meste sa v období okolo Troch kráľov každoročne vynoria falošní smetiari, ktorí vinšujú po domoch a najmä od starších ľudí sa snažia vymámiť čo najviac peňazí. Zákazy nepomáhajú. Podvodníci si tento rok zaobstarali aj pravé smetiarske uniformy.

"Dobrý deň, mladá pani, nebojte sa, šťastný nový rok vám želajú smetiari. A hlavne veľa zdravia a lásky," želajú v tomto období Bratislavčanom muži, vydávajúci sa za smetiarov. Tí naozajstní to však majú už nejaký čas prísne zakázané. Keďže tohtoroční podvodníci sa "vyfintili" do pravých smetiarskych uniforiem, otázou je, odkiaľ ich zobrali.

Ak by spoločnosť OLO, ktorá sa odvozom odpadu zaoberá, zistila, že medzi vinšujúcimi je niekto z jej zamestnancov, mal by poriadny problém. Prišiel by o miesto. 
 
V Starom meste tento rok vyčíňa trojica podvodníkov, ktorí od obyvateľov žobrú peniaze, informovala Joj. Nedajú sa tak ľahko odbiť a najmä starší ľudia im napokon dajú peniaze, napriek tomu, že zo svojich dôchodkov rozhadzovať nemôžu. Identifikovať falošných smetiarov pritom nie je ťažké. Každý musí mať pri sebe zamestnanecký preukaz.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu