Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Chytili srbského gangstra, ktorý krvavo vyčíňal v bratislavskom centre!

Obchodná ulica
Obchodná ulica

BRATISLAVA - Hrôzu vzbudzujúci Srb Bojan (33) ktorý sa chcel po lupeži na bratislavskej Obchodnej ulici "zdekovať" do rodnej krajiny, je za mrežami. Jeho Alfa Romeo zastavili na maďarsko-srbských hraniciach. Kumpán Dušan (37) ho už v tej chvíli čakal s putami na rukách.

Brutálna lúpež sa odohrala v utorok tesne popoludní. Do zlatníctva na Obchodnej prišli dvaja muži. Jeden z nich požiadal predavača, aby mu ukázal kazety so šperkami. Pritom sa naňho obaja vrhli a jeden z nich obchodníka niekoľkokrát udrel boxerom do tváre.

Lupiči ho potom zviazali a aj s cennosťami vybehli z predajne na ulicu. Zakrvavenému predavačovi sa podarilo za krátku chvíľu vyslobodiť a vybehol za nimi. Mal šťastie, takmer okamžite zazrel okoloidúcu policajnú hliadku.
 
Oznámil jej, že ho prepadli. "Policajti na základe popisu poškodeného v priebehu niekoľkých minút zadržali jedného z podozrivých mužov. Ďalšiemu mužovi sa podarilo utiecť," uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár. Vyšportovaný Bojan v tej chvíli unikal na Alfa Romeo zo Slovenska. Netrvalo dlho a skončil v putách.
 
Policajti oboch obvinili z lúpeže, čakajú na súhlas na väzbu a hrozí im až 15 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu