Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krvavá lúpež na Obchodnej: Uniká srbský gangster na Alfe Romeo!

Obchodná ulica v Bratislave
Obchodná ulica v Bratislave

BRATISLAVA - Do zlatníctva na Obchodnej ulici v Bratislave dnes popoludní prišli dvaja muži. Jeden z nich požiadal predavača, aby mu ukázal kazety so šperkami. Pritom sa naňho obaja vrhli a jeden z nich obchodníka niekoľkokrát udrel boxerom do tváre.

Lupiči ho potom zviazali a aj s lupom vybehli z predajne na Obchodnú. Zakrvavenému predavačovi sa podarilo za krátku chvíľu vyslobodiť a vybehol za nimi. Mal šťastie, takmer okamžite zazrel okoloidúcu policajnú hliadku.

Oznámil jej, že ho prepadli. "Policajti na základe popisu poškodeného v priebehu niekoľkých minút zadržali jedného z podozrivých mužov. Podozrivý muž bol ihneď eskortovaný na policajné oddelenie, kde s ním v týchto chvíľach vykonáva vyšetrovateľ PZ procesné úkony. Ďalšiemu mužovi sa podarilo utiecť," uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár.
 
Ide o muža s vyšportovanou postavou a výraznou plešinou. "Na sebe mal oblečenú modrú bundu s výraznými bielymi pásmi na rukávoch a v rukách držal športovú tašku so symbolom fajky," dodal Peczár a požiadal ľudí o pomoc pri jeho vypátraní.
 
Peczár popoludní pridal ďalšie informácie. "Na základe získaných informácií by mal byť druhým podozrivým 33-ročný muž  srbskej národnosti a unikať by mal na osobnom motorovom vozidle továrenskej značky Alfa Romeo 147 so srbským TEČ: NS 099 KM," uviedol. 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu