Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Cestnému pirátovi z Piešťan hrozí 5 rokov: Rútil sa 136 km/h, zranil dve ženy a dieťa!

Mladík sa pri nehode nezranil
Mladík sa pri nehode nezranil

PIEŠŤANY – Polícia obvinila mladého vodiča (25) z Piešťan, ktorý v decembri 2011 svojou bezohľadnou jazdou zranil troch ľudí a dieťa v kočíku! Mladík, ktorý sa v čase nehody rútil až 136-kilometrovou rýchlosťou môže skončiť za mrežami až na päť rokov.

Mladý Piešťančan sa začiatkom decembra minulého roku viezol na svojom BMW X6 po Bratislavskej ulici, kde na jeho rýchlu jazdu doplatili až traja ľudia. „Pri predchádzaní vozidiel v protismere v rýchlosti 136 km/h, strhol riadenie a dostal sa do šmyku,“ povedal trnavský hovorca Michal Hanus.

Neovládateľné auto sa snažil mladík vrátiť späť na cestu a strhol riadenie doprava. V tom sa však dostal do šmyku a nekontrolovateľne sa vyrútil mimo cesty na chodník, kde zmietol ženy s kočíkom. „Narazil do stĺpa verejného osvetlenia, auto dopadlo na chodník, kde prišlo k zrážke s troma chodcami,“ dodal Hanus.  

Na šialenú jazdu cestného piráta doplatila babička (61) z Piešťan, ktorá pri nehode utrpela ťažké zranenia a matka, ktorá utrpela ľahké zranenia. So škrabancami vyviazol z nehody aj jej len 1-ročný syn, ktorého mala v čase nárazu v kočíku. Mladík sa nezranil. Takmer rok po hrozivej havárii ho polícia obvinila a hrozí mu väzenie. „Vyšetrovateľ v týchto dňoch vodiča obvinil z prečinu ublíženia na zdraví,“ uviedol hovorca. Za mrežami môže stráviť až 5 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu