Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ivanka (†18) sa ospravedlnila rodičom a odišla zomrieť do hôr!

Bezvládne telo dievčaťa našli po dlhom pátraní Zobraziť galériu (4)
Bezvládne telo dievčaťa našli po dlhom pátraní

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Po Ivanke Turekovej pátrali desiatky záchranárov už od začiatku novembra. Mladé dievča z Liskovej, ktoré študovalo v Banskej Bystrici, sa rodine vopred ospravedlnilo za to, že chce ukončiť svoj život. Všetci teda mali neblahé tušenie, ako pátranie skončí. Žiaľ, naplnilo sa.

Ivanka zmizla ešte 2. novembra ráno. Mala ísť do školy, kde však nedorazila. Začali ju hľadať desiatky záchranárov, aj vycvičené psy. Nádej spočiatku žila, podarilo sa totiž lokalizovať jej telefón. "Išlo o oblasť od vysielača, ktorý je umiestnený pri vjazde do mesta od Donovalov, pri novobudovanom obchvate, až do Laskomerskej doliny," vysvetľoval portál oravských záchranárov.

Napriek tomu, že dievča hľadala rodina, záchranári aj dobrovoľníci, nepodarilo sa nájsť ani telefón, ani dievča. Až po dlhých 19 dňoch ju objavil náhodný okoloidúci na Suchom Vrchu pri Banskej Bystrici, uviedol portál Joj noviny.sk. 
 
Dievča bolo mŕtve, v ruke malo údajne mobil a pri sebe list na rozlúčku. Našli sa aj lieky a alkohol, predpokladá sa teda, že Ivanka sa otrávila a zmrzla v studenom počasí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu