Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Banka v strachu: Zamaskovaný policajt ju vylúpil až 4-krát!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PRIEVIDZA - Na "temnú stranu sily" prešiel strážca zákona z Hornej Nitry. Anton K. sa rozhodol, že svoje obrovské dlhy vyrieši lúpežami. Ako cieľ si vybral pobočku banky v Prievidzskom okrese. A prepadol ju hneď 4-krát!

 

Celkovo si z nej odniesol až vyše 8 tisíc eur. Napriek tomu, že si dával pozor, prievidzskí policajti ho po čase začali podozrievať. Vo štvrtok ho zadržali a prehľadali jeho dom.
 
Zaistili viacero kusov odevu, ktoré používal pri lúpežiach. Ešte pred vznesením obvinenia policajti vypočuli svedkov, zabezpečili znalecké skúmania z odboru kriminalistická fotografia a kriminalistická chémia a získali výpisy z bankových účtov. Anton sa napokon priznal. Momentálne čelí obvineniu z lúpeže a vzali ho aj do väzby.
 
"Ide o prvý významný úspech policajtov z novozriadeného odboru inšpekcie ministerstva vnútra, ktorí sa od novembra tohto roka špecializujú na odhaľovanie korupcie, spolupráce s mafiou a najzávažnejších zločinov príslušníkov Policajného zboru," dodala k prípadu Ľubomíra Miklovičová z rezortu vnútra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu