Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragédia na Považí: Zahynuli manželia, dievča bojuje o život!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/MERAŠICE - Náraz do stromu sa stal pri považskej obci Merašice osudným pre mladý manželský pár. Hasiči, ktorí sa ku zakliesnenej posádke dostávali len ťažko, im už nedokázali pomôcť. Na zadnom sedadle našli ťažko zranenú tínedžerku.

Nešťastie sa stalo v nedeľu. "Na miesto udalosti sme vyslali trojčlennú jednotku s technikou AHZS Atego, ktorá zistila, že motorové vozidlo narazilo do stromu. Účastníkmi dopravnej nehody boli tri osoby, z ktorých dve zomreli a jedna utrpela ťažké zranenie. Pred príchodom príslušníkov HaZZ na mieste udalosti zasahovali členovia Záchrannej zdravotnej služby," uviedol člen trnavksých hasičov Vojtech Valkovič.

Počas záchranných prác museli cestu 2/514 uzatvoriť. Podľa Valkoviča po použití hydraulického zariadenia zranené dievča naložili do vrtuľníka a previezli do nemocnice. "Príslušníci HaZZ spílili časť stromu a pomocou navijaka havarované motorové vozidlo uvoľnili od stromu a vyslobodili dve usmrtené osoby. Následne bola cestná premávka opätovne obnovená," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu