Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Z auta zostal vrak, mladík ťažké zranenia hlavy neprežil!

Vodič nejavil známky života Zobraziť galériu (7)
Vodič nejavil známky života

BRATISLAVA/MOKRANCE - Vo veľmi vážnom stave sa ocitol vodič (29) strieborného Fordu, ktoré sa v stredu pri Mokranciach zrazilo s protiidúcim nákladiakom. Mal otvorené rany na hlave, viacnásobné zlomeniny a navyše, vo vozidle zostal uväznený. Hasiči aj záchranári bojovali o jeho život, avšak márne.

Hneď potom, ako hasiči dorazili na miesto nehody, snažili sa k vodičovi dostať. Pomocou hydraulických zariadení ho nakoniec vyslobodili a ujali sa ho záchranári.

Nemali však šancu ho zachrániť. "Pri nehode vodič Fordu utrpel ťažké zranenia a to polytraumu a devastačné poranenia hlavy," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó.

"Vodič nákladného vozidla sedel vo vozidle v šoku. Po poskytnutí potrebných opatrení sme vykonali prvotné ošetrenie," uviedli hasiči na svojej stránke. Šofér (45) sa sťažoval na bolesť pravého kolena a pravého lakťa. Aj on skončil v nemocnici.

Škodu odhadli na asi 3200 eur a prípad vyšetrujú ako usmrtenie. Alkohol u mladíka budú zisťovať pri pitva, šofŕ nákladiaku nenafúkal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu