Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dnes musím niekoho zabiť, kričal Adam a šliapol na hlavu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Neďaleko rimavskostredskej pošty sa podvečer potácal mladý Adam (18) a jeho kumpáni. Opití mladíci si vyhliadli Alexa (39) s Jozefom (54) a zhodili ich na zem. V opitom mladíkovi sa prebudila vraždená túžba. "Dnes musím niekoho zabiť," bľabotal.

Podľa žaloby pritom šliapal topánkou Alexovi do tváre. Urobil to niekoľkokrát. "Niekto musí zomrieť," kričal šialene a neprestával útočiť.

Výraskovia z miesta činu odišli, ale po chvíli sa vrátili k ťažko zranenému Alexovi. Odtiahli ho spod svetla za poštu. Tam mu Adam opäť šliapol na hlavu a vyzliekol mu vetrovku. "Aby do rána zmrzol," poznamenal. Alex po chvíli zomrel.

Tragédia sa odohrala ešte vo februári, policajti prípad vyšetrovali a súd s údajným vrahom začal v stredu. Adam čelí obvineniu z obzvlášť závažnej vraždy surovým spôsobom, za čo sa môže dostať do väzenia na maximálne desať rokov. Z výnimočného trestu sa vyvlečie, pretože bol v čase skutku mladistvý.

Matka sa ponúšala synovi pomôcť a zaručila sa zaňho. Súd ho však na slobodu nepustil a na verdikt bude mladík čakať za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu