Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Chlapci mali zavraždiť Američana (99) aj slovenského dôchodcu!

Vinosady
Vinosady

BRATISLAVA - Žiadnu úctu k starobe v sebe asi nemajú dvaja tínežeri. Márius (19) a Lukáš (17) podľa žaloby v marci minulého roku vtrhli do domu v malokarpatskej obci Vinosady a brutálne dobili na smrť takmer storočného starčeka z Ameriky aj jeho slovenského synovca (83).

Prípad policajti vyšetrovali a v týchto dňoch prijal bratislavský okresný súd na oboch mladíkov obžalobu.

Tragédia sa stala 27. marca predpoludním na Modranskej ulici vo Vinosadoch. Mladíci sa údajne neuspokojili len s tým, že starčekov ubili tyčami, či inými dlhými tupými predmetmi.

Napadli tretieho starého človeka v dome, dôchodkyňu (80). Obvinení tejto žene spôsobili päť bodných rán do chrbta a dve bodné rany do oblasti hrude, informoval policajný hovorca František Peczár. Skončila v nemocnici s ťažkými zraneniami.

Motívom mohlo byť lúpežné prepadnutie. Starček so slovenskými koreňmi sa totiž vrátil z Ameriky do rodnej zeme užiť si dôchodok. Jeho vrahovia sa možno domnievali, že má v dome množstvo peňazí.

Máriusovi hrozí za vraždu 25 rokov až doživotie, mladistvému Lukášovi by sa trest znížil o polovicu. Maximálne môže dostať 15 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu