Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Poslušný Počiatek: Fajčí kvôli rozpočtu

Minister Počiatek začal kvôli rozpočtu fajčiť viac cigariet
Minister Počiatek začal kvôli rozpočtu fajčiť viac cigariet

BRATISLAVA - Kaliňákov kôň vo vláde Ján Počiatek zatiaľ bez odvrávania plní to, čo od neho Robert Fico žiada. Prvých sto dní vlády strávil prípravou rozpočtu a fajčením jednej cigarety za druhou. Diskusie vo vláde vraj dokážu zmeniť jeho názor do takej miery, že nakoniec odíde s úplne iným variantom.

„Bezproblémový“ minister Počiatek (36) stavbu niekoľkomiliónovej vily obhajoval pre Nový Čas tým, že to závisí od každého individuálne, ako sa zhostí svojej životnej šance.

„Viac-menej som žil v ideálnom svete, dá sa povedať, že nie je historicky žiaden moment, ktorý by som ľutoval,“ hovorí a dúfa, že to nebude práve jeho vstup do politiky.

Na rozdiel od svojho straníckeho šéfa priznáva iný pohľad na odškodňovanie klientov nebankových subjektov, ktoré sa objavilo v programovom vyhlásení vlády. Počiatek pripustil, že dokazovanie súdnou cestou, kto sú skutočne poškodení, bude zložité.

„Doteraz boli iné priority,“ reagoval na otázku Nového Času, kedy sa ráta s odškodňovaním. „Sú isté hranice, ktoré sa nedajú prirozdávaní prekročiť,“ pripustil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu