Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Mladík na Mercedese ušiel policajtom, našli ho mŕtveho!

Zničený Mercedes Zobraziť galériu (5)
Zničený Mercedes

BRATISLAVA/KOŠICE - Mladíka (21) za volantom Mercedesu včera v noci zastavovala hliadka na Mierovej ulici v Strážskom. Ignoroval ju a šliapol na plyn.

"Otočil sa a s vozidlom začal unikať smerom na Vranov nad Topľou. Hliadka začala podozrivé vozidlo prenasledovať, avšak po krátkom čase ho stratila z dohľadu," uviedla košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Hliadka po pirátovi ďalej pátrala. Mercedes napokon našla pri železničnom priecestí prevrátený na bok. Policajti zavolali záchranku a snažili sa poskytnúť prvú pomoc.

Mladá spolujazdkyňa (22) v Mercedese sa nezranila. Náraz v plnej rýchlosti do kamenného múru sa však stal osudným pre nezodpovedného mladíka. "Vodič viedol vozidlo aj napriek tomu, že mal zadržaný vodičský preukaz za dopravnú nehodu, ktorú spôsobil ešte koncom minulého roka. Pri dokumentovaní  nehody bola vo vozidle nájdená plynová pištoľ so zásobníkom," dodala hovorkyňa.

Hasiči, ktorí chceli zakliesneného šoféra vyslobodiť, mali poriadne problémy. Nakoniec museli celý Mercedes nadvihnúť a bezvládne telo z vozidla vytiahnuť. Materiálnu škodu odhadujú na asi 5 tisíc eur. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu