Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kysučan mal zavraždiť a zakopať českého podnikateľa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Výnimočný trest hrozí Kysučanovi Mirovi (24) ktorého v týchto dňoch obvinili z brutálnej vraždy českého podnikateľa. Mladík mal zomierajúcu obeť dobiť železnou tyčou a zakopať. Dôvodom boli, ako inak, peniaze.

V Česku z tejto vraždy vinia aj Petra, ktorý u nás rozbiehal obchod s autami. Česká polícia požiadala slovenskú o pomoc. Pri vyšetrovaní napokon našli zakopanú mŕtvolu v Žiline.

Išlo o vraždu pre veľkú sumu peňazí. Peter si údajne požičal od svojho krajana peniaze na podnikanie a dlh postupne splácal. Platiť sa mu však ďalej nechcelo, a tak sa dohodol s Miroslavom, že ho zavraždia.

V júni 2007 sa stretli v žilinskom autobazáre. Miroslav muža napadol kovovou tyčou, Peter ho strelil do hlavy. Keďže muž stále žil, Miroslav ho mal opakovane udierať do hlavy, kým nezomrel. Telo potom zakopali. Až po rokoch, na konci januára, ho našli a identifikovali policajti Úradu boja proti organizovanej kriminalite.

ÚBOK v týchto dňoch skončil vyšetrovanie a navrhol Kysučana obžalovať z brutálnej vraždy. Ako informoval Peter Slivka z policajného prezídia, hrozí mu až doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu