Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Orálny sex sme od Sloveniek nežiadali, tvrdia colníci

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ZÁHREB - Colníci, ktorí mali v pondelok na slovinsko-chorvátskej hranici terorizovať partiu mladých Slovákov, popierajú, že by sa niečo také stalo. Chlapcov údajne vyzliekli a od dievčat chcel jeden z nich, aby mu "vyfajčili."

 

Štvorčlennú skupinu dovolenkárov vypočúvajú policajti. Potvrdil to hovorca ministerstva zahraničných vecí Ľuboš Schwarzbacher.

"My sme im odporučili, nech sa obrátia na políciu," uviedol s tým, že keby tak neurobili, ich prípadom by sa nikto nezaoberal. Incident tak rieši chorvátska polícia.

Podľa informácií policajného pridelenca v Chorvátsku však pohraničníci odmietajú, že by sa čokoľvek z opisu Slovákov stalo. "Hraničná polícia vylúčila akékoľvek neprimerané konanie," povedal Schwarzbacher.

Dovolenkárom na policajnom výsluchu asistuje aj jeden z ôsmich slovenských policajtov, ktorí v prímorskom štáte pôsobia počas letnej sezóny. 

Slovákom, ktorí sa do Chorvátska vybrali na dovolenku, sa nepríjemná situácia prihodila na hraniciach so Slovinskom. Podľa formácií portálu si ich auto vyhliadol na hranici uniformovaný muž. Mladí cestovatelia pritom nevedeli podľa uniformy, či išlo o príslušníka polície alebo colníka.

Po prvotnej kontrole dokladov a cieľa cesty im prikázal odstaviť auto nabok. Policajti hľadali v aute Slovákov drogy. Údajne sa vyhrážali, že ak sa nepriznajú, rozoberú im auto. Zo štvorčlennej posádky si na prehliadku donaha vzali pohraničníci dovnútra chlapcov, dievčatá čakali von. Jeden z uniformovaných sa správal obzvlášť vulgárne. "Keď mi jedna z vás vyfajčí, tak vás pustíme." navrhol údajne. Slovákom sa nakoniec podarilo z hranice dostať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu