Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vodič Favorita nemal šancu, čelnú zrážku neprežil

Rozbité auto po čelnej zrážke Zobraziť galériu (6)
Rozbité auto po čelnej zrážke (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA/TRNAVA - Polícia doteraz zisťuje príčiny čelnej zrážky, ku ktorej došlo v sobotu ráno v Skalici. Na rovnej ceste sa zrazil mladík na Renaulte so Škodou Favorit, keď teste predtým sa dostal mimo cestu a prešiel do protismeru. Zrážka bola osudnou pre vodiča (47) Škody Favorit z Prietržky.

Ako uviedla polícia, okolo 9:22 na ceste II/426A v smere z Holíča do Skalice jazdil mladík (24) z Holíča na Škode Octavia, ktorý predbiehal ďalšieho vodiča (24) na Renaulte Clio.

Predbiehaný Renault z doposiaľ nezistených príčin vyšiel mimo cestu vpravo. Auto sa potom sa vrátilo späť na cestu a prešlo do protismeru. Tam sa čelne zrazilo so Škodou Favorit. Jej vodič (47) z Prietržky bol po náraze na mieste mŕtvy. Jeho spolujazdec (39) utrpel ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia 4-5 týždňov. Vodič Renaultu sa bude zo zranení liečiť týždeň.

Policajti začali trestné stíhanie z prečinu usmrtenia. V prípade obvinenia konkrétnej osoby hrozí za tento skutok väzenie na dva až päť rokov. Informoval o tom Michal Hanus z trnavského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu