Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladík (20) ležal na ceste, zrazilo ho auto

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OSTRAVA - Dvadsaťročný muž zahynul na ceste v Darkoviciach na Opavsku. Dnes o tom informovala policajná hovorkyňa Dagmar Schindlerová. Uviedla, že chodca, ktorý zrejme ležal na ceste, prešlo osobné auto. Na Frýdecko-Místecku sa dnes vážne zranil motorkár, ktorý zrejme nemal prilbu.

Prvá nehoda sa stala asi hodinu pred polnocou. "Záchranári po príchode zistili, že pacient nejaví žiadne známky života. Lekár pri prvotnom vyšetrení konštatoval devastujúce poranenia hlavy a viacpočetné poranenia končatín," povedal hovorca moravskosliezskych záchranárov Lukáš Humpl.

Schindlerová uviedla, že kriminalisti prípad vyšetrujú ako usmrtenie z nedbanlivosti. "V žiadnom prípade nešlo o úmysel. Bola to dopravná nehoda," povedala policajná hovorkyňa. Dodala, že je veľmi pravdepodobné, že v budúcom týždni policajti začnú trestné stíhanie vodiča.    

Ďalšie vážna nehoda sa dnes predpoludním stala v Kozloviciach na Frýdecko-Místecku. Na skútri tam nabúral dvadsaťtriročný motocyklista. "Podľa informácií, ktoré majú záchranári k dispozícii, išiel bez ochrannej prilby. Pri páde utrpel vážne poranenia hlavy a mozgu," informoval hovorca záchranárov. Okrem posádky rýchlej lekárskej pomoci z Frýdlantu nad Ostravicí u nehody zasahoval aj vrtuľník, ktorý zraneného prepravil do Fakultnej nemocnice v Ostrave-Porube.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu