Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nevykrádajú len hotely, z budovy MZV zmizli dresy legendy!

Peter Šťastný počas zápasu legiend NHL Zobraziť galériu (4)
Peter Šťastný počas zápasu legiend NHL

BRATISLAVA - Dlhoprstí sa počas majstrovstiev sveta v hokeji nezastavia ani len na chvíľu! Po tom, ako okradli Pavla Demitru, dánsky tím, kanadských i fínskych fanúšikov, niekto sa ulakomil na dresy našej hokejovej legendy.

Dresy Petra šťastného nezmizli len tak odniekiaľ, ale z budovy, patriacej ministerstvu zahraničných vecí! Počas nedeľňajšieho dňa otvorených dverí viseli v kongresovej sále rezortu a večer ich preniesli do podzemia Palugyayovho paláca na Hokejovú noc.

Odvtedy sú nezvestné, čo potvrdila aj diplomacia. "MZV SR o tomto poľutovaniahodnom skutku vie, hneď po jeho zistení sme prijali potrebné opatrenia, okamžite sa začalo interné vyšetrovanie a zároveň bolo podané trestné oznámenie na neznámeho páchateľa," povedal hovorca rezortu diplomacie Ľuboš Schwarzbacher. Incident prešetrujú policajti.

Ako povedal ich bratislavský hovorca František Peczár, neznámy páchateľ v pondelok medzi 4:30 až 8:30 z budovy na Hlbokej ceste v Bratislave odcudzil päť hokejových dresov. "Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu