Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rodinný gang zarobil na 150 ženách milión!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia obvinila rodinný gang, ktorý pôsobil po celej Európe a ponúkal na sex až 150 dievčat. Tie najprv zlákali na prácu hostesiek, potom ich však vydierali. Mnohé podľahli a začali predávať svoje telo.

Skupinu podľa polície riadili dva manželské páry a syn jednej z dvojíc. V Nitre založili agentúru ELI, spol. s. r.o. a začali lákať "hostesky". Neskôr založili pobočky aj v Prahe a Bratislave. Na webovej stránke ponúkali klientom dievčatá, ktorých náplňou práce mala byť účasť na rôznych akciách, kde sa prezentujú nové výrobky, účasť na výstavách, spoločenských podujatiach a podobne.

Dievčatá sa dozvedeli o tom, že by mali predávať svoje telo až po podpise zmluvy. Ak nechceli prostituovať, skupina ich vydierala, že zverejní erotické fotografie, ktoré s nimi nafotila. Hrozila aj vysokými pokutami. 

Budúce "kňažky lásky" vyplnili aj dotazníky, aké sexuálne praktiky ponúkajú a aké nie. V rukách obvinených skončilo minimálne 150 žien, ktoré končili u klientov hlavne v Rakúsku, Taliansku, Nemecku, Francúzsku, Japonsku, Veľkej Británii a v ďalších krajinách Európskej únie. Peniaze od klientov ženy dostávali v hotovosti a všetky ich odovzdávali v sídle spoločnosti. Majitelia agentúry si takto zarobili zhruba milión eur.

Skupina sa formovala od roku 2000. Obvinili ju už v roku 2004, vyšetrovanie však skončili až v týchto dňoch. Deviatim členom gangu hrozí trest na 12 až 15 rokov, fotografovi pornosnímkov tri až desať rokov. Stíhajú ich na slobode, po jednom vyhásili pátranie. O prípade informovala hovorkyňa policajného prezídia Andrea Dobiášová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu