Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Jeleň na úteku vyčíňal v zoo!

Mladý jeleň je na tomto zábere medzi  nič netušiacou návštevníčkou zoo a mladou mamičkou s deťmi, ktorá ho už zbadala. Zobraziť galériu (4)
Mladý jeleň je na tomto zábere medzi nič netušiacou návštevníčkou zoo a mladou mamičkou s deťmi, ktorá ho už zbadala.

BRATISLAVA - Jeden dlhý skok stačil jeleňovi na to, aby preskočil plot v zoologickej záhrade a dostal sa medzi ľudí! Mladý paroháč zatúžil po slobode. Jeho výlet sa však v sobotu mohol skončiť tragicky!

„Všetci ľudia si mysleli, že je to atrakcia. Zneisteli však, keď vyplašený jeleň nabral mladej mamičke kočík. Našťastie, v tom momente mala dieťatko na rukách,“ povedal návštevník zoo Pavol Košuth. Pokračoval v prehliadke, keď asi po hodine na spiatočnej ceste opäť zbadal toho istého jeleňa. „Pracovníkom sa nedarilo dostať ho naspäť do zverníka. Napokon sa im to predsa len raz podarilo, mladý jeleň však unikol znovu.

Ľudia sa dobre bavili a niektorí aj chceli pomôcť s odchytom. Pracovníčka zoo nás však upozornila, že jeleň je dosť agresívny. Z rozhovorov pracovníkov sme sa dozvedeli, že unikol pravdepodobne cez dieru v plote,“ povedal P.Košuth.

Riaditeľka zoo túto možnosť vylúčila. „Celý plot sme podrobne skontrolovali, žiadna diera tam nie je. Ten jeleň je veľmi plachý. Nemám informáciu, že niekomu ublížil,“ povedala Miloslava Šavelová. Na vyriešenie problému „utekajúceho“ jeleňa sú teraz dve možnosti - buď zoo upraví zverník, alebo ho presunú na iné, bezpečnejšie miesto.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu