Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Na Spiši našli havarované auto, vodič zmizol

ilustračné foto
ilustračné foto

SPIŠSKÉ PODHRADIE - Policajti a hasiči pátrali v piatok (8.4.) večer po 53-ročnom mužovi zo Spišského Podhradia, ktorý havaroval pri Spišskom Podhradí.

„Nehoda sa stala v čase okolo 19.30 h na križovatke cesty I/18 a cesty vedúcej do mesta Spišské Podhradie. Po príchode záchranných zložiek na miesto bolo auto Fiat Punto prevrátené mimo vozovku a vo vozidle sa nikto nenachádzal. Policajti zistili, že vozidlo patrí istej žene zo Spišského Podhradia, ktorá uviedla že na aute v čase o 19.15 h odišiel z domu jej manžel nakoľko mu bolo zle a že tento mal v poslednej dobe psychické problémy,“ uviedol prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Po mužovi bola vyhlásená pátracia akcia, ktorej sa zúčastnilo 23 policajtov a 13 hasičov rozdelených do skupín. Pri pátraní využili termokamery a policajného psa. „Prepátrané bolo širšie okolie avšak s negatívnym výsledkom. Pátracia akcia bola ukončená o 23.00 h. Nehodu vyšetrujú popradskí dopravní policajti,“ dodal Džobanik.

Dnes od rána pátranie pokračuje, po mužovi pátra takmer 15 policajtov a 10 dobrovoľníkov. Zároveň boli vyrozumené nemocnice v Prešove, Kežmarku, Poprade, Krompachoch, Spišskej Novej Vsi a Levoči, zatiaľ s negatívnym výsledkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu