Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V D. Kubíne sa zrazil autobus s kamiónom a troma autami!

Dopravná nehoda medzi Dolným Kubínom a Oravským Podzámkom. Zobraziť galériu (3)
Dopravná nehoda medzi Dolným Kubínom a Oravským Podzámkom.

DOLNÝ KUBÍN - Hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda kamióna s estónskym autobusom a ďalšími troma autami, ktorá sa stala v piatok ráno medzi Dolným Kubínom a Oravským Podzámkom, si vyžiadala len štyri ľahké zranenia.

Ako ďalej informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová, pri nehode krátko po 9:00 sa pri prejazde ostrou pravotočivou zákrutou, za odpočívadlom Vtáčnik, zachytil vodič kamióna (33) zo Žiliny s návesom protiidúci autobus Scania z Estónska s cestujúcimi. Náves kamióna potom zachytil aj bok protiidúceho Fordu Fiesta s prívesným vozíkom a celá súprava návesu sa prevrátila na ľavý bok do protismeru. Kabína ťahača ďalej čelne narazila do protiidúceho Mercedesu, ktorý bol nárazom zatlačený dozadu a narazil do ďalšieho vozidla Iveco. Napokon boli kamiónová súprava, vozidlá Ford a Mercedes zatlačené na zvodidlá.

Dopravná nehoda si vyžiadala štyri ľahké zranenia. Zranil sa vodič kamióna s dobou liečenia do 14 dní, vodič Mercedesu s dobou liečenia do šesť dní a dvaja cestujúcich z Estónska s dobou liečenia od sedem do 10 dní. Škoda na vozidlách sa odhaduje na 53 800 eur. Požitie alkoholu polícia ani u jedného z vodičov nezistila. Okolnosti nehody, ako aj mieru zavinenia polícia ďalej vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu