Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Babyboom v parlamente: Kto bude ďalší? Matovič, Kaliňák?

Igor Matovič, Braňo Ondruš, Robert Kaliňák
Igor Matovič, Braňo Ondruš, Robert Kaliňák

BRATISLAVA – V parlamente sa zvláštnou zhodou náhod ocitli na zozname budúcich oteckov viacerí politici v rovnakom čase. V priebehu dvoch týždňoch vyšli s pravdou von poslanci Jozef Viskupič z Obyčajných ľudí, Peter Kažimír zo Smeru, Martin Poliačik z SaS a minister vnútra Daniel Lipšic. Spýtali sme sa preto aj ďalších ich kolegov, či neplánujú rozšíriť svoje rodiny.

Smerák Braňo Ondruš patrí k tým usilovnejším oteckom. Na konte má už štyri deti, nad ďalším potomstvom však neuvažuje. Myslí si, že na dnešné pomery ich má naozaj dosť. „Keby sa urobil prieskum medzi poslancami, s istotou by som sa objavil na popredných priečkach. Určite ale neplánujem. Štyri deti stačia,“ priznal pre Topky.

Azda najväčšie nádeje sa vkladajú do exministra vnútra Roberta Kaliňáka. Ten je ženatý takmer tri roky, no ani to, že má menej práce, ako keď zastával funkciu ministra, doposiaľ neprinieslo žiadne ovocie. Priznal, že na prírastku s manželkou intenzívne pracujú. „Budeme sa tešiť, keď rozšírime rodinku. Zatiaľ sme to však ešte nestihli. Nie sme už najmladší, tak nám to už nejde tak rýchlo,“ prezradil nám.

Obyčajný človek Igor Matovič často hovorí o svojich troch dievčatách, ktorými myslí manželku a dve malé dcérky Kláru a Rebeku. Na našu otázku, či by neprivítal už aj chlapca, nám odpovedal záhadne. „Ja túžim po troch princeznách a kráľovnú už mám.“ Žeby sa na niečom pracovalo?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu