Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Stolička plodnosti? Otehotnelo na nej už 7 žien!

Zobraziť galériu (2)
"Obete" stoličky plodnosti

LONDÝN/BRATISLAVA - Kreslo na recepcii hotela v anglickom mestečku Milton Keynes je pravdepodobne začarované. Len v priebehu 18 mesiacov už otehotnelo sedem žien z hotelového personálu, ktoré si na ňu sadli. Štyri z nich už porodili a všetky chlapcov!

Elaine Ledsterová, Kim Gidleyová, Laura Burchillová a Gina Ripleyová boli prvé "obete" záludného nábytku. Všetky pracovali ako recepčné v Best Western Moore Place Hotel. V rýchlom slede nasledovali ďalšie tri recepčné Alyce Grisleyová, Claire Fitchettová a Seran Daineseová.

"Je to len typická kancelárska otočná stolička, ale teraz v nej personál odmieta sedieť," hovorí generálny manažér hotela Giles Shaw a dodáva: "Začali sme žartovať, že ak niekto chce chlapčeka, potom by mal prísť a usadiť sa na našej stoličke plodnosti, ale teraz je to jednoducho neskutočné, že sa to deje zakaždým."

Hotel je v oblasti dobre známy a teraz ho budú poznať aj ako ideálne miesto pre počatie.

Prvá otehotnela Elaine, syna Dannyho porodila pred rokom. Nasledovala ju Laura, ktorej sa narodil pred piatmi mesiacmi Leon, po ďalších piatich mesiacoch prišiel na svet Kimin Niall. Ďalšie dve ženy majú porodiť v septembri a tretia v máji.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu