Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Arnold V. zostáva za mrežami

Krajský súd zamietol sťažnosť na väzbu od kontroverzného liečiteľa Arnolda V.
Krajský súd zamietol sťažnosť na väzbu od kontroverzného liečiteľa Arnolda V.

KOŠICE - Kontroverzný liečiteľ Arnold V. z Kráľovského Chlmca ostáva za mrežami. Muž je obvinený z týrania Moniky Sz. (34) z Maďarska, nedovoleného ozbrojovania a prechovávania drog. O jeho väzbe rozhodol Okresný súd v Trebišove. Arnold V. proti rozhodnutiu podal sťažnosť, no krajský súd potvrdil, že má zostať vo vyšetrovacej väzbe.

„Vo svojej sťažnosti sme Krajskému súdu v Košiciach ponúkli záruky, že Arnold V. sa nebude vyhýbať vyšetrovaniu, nebude pokračovať v trestnej činnosti a bude k dispozícii. Rodina ponúkla i zloženie kaucie, ktorú by súd určil,“ spresnil obhajca Arnolda V. Ivan Vanko. Krajský súd však svojím rozhodnutím potvrdil rozhodnutie okresného súdu a Arnold V. zostáva vo väzbe. „Hneď, ako nám to zákon umožní, požiadame o prepustenie môjho mandanta na slobodu. Môžeme tak urobiť po 30-ich dňoch od rozhodnutia krajského súdu o zamietnutí našej sťažnosti,“ dodal I. Vanko.

V polovici augusta špeciálna jednotka odviedla z domu v Kráľovskom Chlmci Maďarku Moniku Sz. spolu s Arnoldom V. Polícia konala na základe oznámenia, že Arnold tu držal Moniku ako rukojemníčku. Ženu našli s viacerými podliatinami na tele. V dome našli knihy o čiernej mágii a okultizme, voskové fi- guríny so zapichnutými špendlíkmi... Monika odišla k rodine do Maďarska, Arnold ostal vo vyšetrovacej väzbe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu