Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vykonával Arnold V. čiernu mágiu?

Arnold V. je momentálne vo vyšetrovacej väzbe. Zobraziť galériu (9)
Arnold V. je momentálne vo vyšetrovacej väzbe.

KRÁĽOVSKÝ CHLMEC - Šokujúci výsledok domovej prehliadky! Kontroverzný liečiteľ Arnold V. (34) bude musieť vysvetliť, na čo mu slúžili voskové figúrky so zapichnutými špendlíkmi. Takéto rekvizity sa používajú pri čiernej mágii. Pri utorkovej domovej prehliadke v záhradnom domčeku a dome Arnoldovej matky totiž polícia našla nielen knihy o mágii a okultizme, ale aj kufrík s pomôckami na vykonávanie magických obradov a vlasy.

Domové prehliadky prebehli na základe príkazov sudcu Okresného súdu v Trebišove. „Policajti zaistili 150 CD a DVD nosičov bez označenia obsahu, 188 nábojov (značky Flobert), 855 fľaštičiek s obsahom neznámej látky, 65 kníh s obsahom literatúry o mágii a okultizme, voskové figúrky so zapichnutými špendlíkmi a prekryté konárikmi a tŕňmi, plastové vrecúško s voskovou figúrkou,“ upresnil Martin Korch, hovorca policajného prezídia.

Podľa Korcha polícia tiež zaistila ampulky s rôznymi tekutinami, listy a fotografie žien, plastový kufrík s pomôckami na vykonávanie magických obradov a vlasy. Dokonca našli i Arnoldovo dielo: Malá Biblia príbehov Majstra reverenda Arnolda.

Kontroverzný Arnold V. je momentálne vo vyšetrovacej väzbe. Čelí obvineniu z týrania družky Moniky Sz., nedovoleného ozbrojovania a prechovávania drog. „O začatí domovej prehliadky ma ako advokáta Arnolda V. upovedomili neskoro. Iba mi oznámili, že prehliadka už prebieha nielen v jeho dome, ale aj u matky. Takýto postup mi znemožnil účasť na prehliadkach,“ upozornil na postup polície Arnoldov advokát Ivan Vanko. Hovorca policajného prezídia však tvrdí, že vyšetrovanie celého prípadu je plne odôvodnené a je v súlade so zákonom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu