Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obvinený kontroverzný liečiteľ Arnold V. tvrdí: Som nevinný

„Som nevinný,“ tvrdí obvinený Arnold V., ktorý podľa polície týral svoju družku Moniku. Zobraziť galériu (3)
„Som nevinný,“ tvrdí obvinený Arnold V., ktorý podľa polície týral svoju družku Moniku.

TREBIŠOV/KRÁĽOVSKÝ CHLMEC - Arnolda V. (34) vzal včera sudca Okresného súdu v Trebišove do vyšetrovacej väzby. Tento muž z Kráľovského Chlmca čelí obvineniu z trestného činu týrania blízkej osoby, nedovoleného ozbrojovania a prechovávania drog. Arnold V. však tvrdí, že nikoho netýral.

Podľa polície okrem iného Arnold V. psychicky a fyzicky týral svoju družku Moniku Sz. z Maďarska. Údajne jej dával facky, hrýzol ju do nôh či ťahal za vlasy. Vynucoval si jej poslušnosť a vyhrážal sa jej smrťou, ak ho opustí.

Arnold i jeho kamaráti tvrdenia o týraní či možnom satanizme kategoricky odmietajú. „Ona sama za ním prišla, nik ju tam nedržal. Sám Arnold jej povedal, že ak chce odísť, nech tak urobí. Existujú desiatky svedkov, ktorí dosvedčia, že ju Arnold násilne nedržal a mohla sa voľne pohybovať kde chcela,“ spresňuje Arnoldova známa Renáta a dodáva: „Z Ameriky sem prišla s tým, že je rozvedená. Doniesla i detské veci na dieťa, ktoré spolu plánovali.“ I samotný Arnold pripúšťa možnosť, že obvinenie z únosu a týrania môže byť Monikina pomsta. „Som nevinný,“ tvrdí Arnold V.

Sudca rozhodol o vyšetrovacej väzbe. „Proti tomuto rozhodnutiu sme podali sťažnosť na Krajský súd v Košiciach,“ spresnil Arnoldov obhajca Ivan Vanko. Keďže rozhodnutie okresného súdu je predbežne vykonateľné, na rozhodnutie krajského súdu počká Arnold V. vo vyšetrovacej väzbe. Kukláči odviedli Moniku Sz. spolu s Arnoldom V. vo štvrtok večer zo záhradného domčeka. Polícia konala na základe informácie, že Arnold drží Moniku ako rukojemníčku. Monika odišla k rodine do Maďarska, Arnold ostal vo väzbe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu