Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Politici vysmiali Fica: Spieva falošne aj na playback!

Robert Fico a Milan Ftáčnik Zobraziť galériu (4)
Robert Fico a Milan Ftáčnik

BRATISLAVA – Väčšina z vás si už určite pozrela video, v ktorom Robert Fico s Milanom Ftáčnikom spievajú v relácii Slávici na ulici z roku 1998. My sme si všimli, že vystúpenie oboch politikov spred 13 rokov zaujalo nielen divákov, ale aj niektorých poslancov parlamentu. Pobavené komentáre sa objavili v ich profiloch na Facebooku.

Cez víkend si v televízii Markíza pripomenuli reláciu Slávici na ulici z obdobia, keď boli obaja politici s viditeľne mladším výzorom ochotní prestúpiť pred divákov v odviazanej atmosfére. Úsmev na tvári Roberta Fica sa v ostatnom čase dá spozorovať len málokedy. O to viac zaujal, keď sa predviedol ako spevák.

„V parlamente sme našli nielen skvelých spevákov, ale aj skvelých tanečníkov,“ uviedol politikov Jožo Pročko, keď si z publika vytiahli diváčky, s ktorými si zatancovali. Po niekoľkých tanečných krokoch sa však chopili mikrofónov a spustili skladbu Dievčatá od Modusu.

Reakcie na ich vystúpenie nenechali na seba dlho čakať. „Fico spieva? ... on tuším spieva falošne aj na playback ... ;)))),“ napísal pobavene vo svojom profile na Facebooku Obyčajný človek Jozef Viskupič. Zanietený, predsa len falošný spev okomentovala na sociálnej sieti aj poslankyňa za KDH Jana Žitňanská. „A tu je dôkaz, že týmto to neladí :)).“ Kto vie, ako by dopadol spev týchto dvoch politikov, v každom prípade neboli ďaleko od pravdy.

Spevácke superhviezdy z oboch pánov zrejme nebudú. Hriať pri srdci ich však môže skutočnosť, že strane Smer na čele s najobľúbenejším politikom Robertom Ficom rastú voličské preferencie a Milan Ftáčnik získal moc nad hlavným mestom, ktoré dovtedy predstavovalo baštu pravice.

Fico a Ftáčnik slávici


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu