Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zuzana (48) skončila s rodinou na ulici!

So synom, nevestou a malým vnukom sa na ulici ocitla Zuzana J. (48) z Dúbravky.
So synom, nevestou a malým vnukom sa na ulici ocitla Zuzana J. (48) z Dúbravky.

BRATISLAVA - So synom, nevestou a malým vnukom sa na ulici ocitla Zuzana J. (48) z Dúbravky. O strechu nad hlavou ju podľa jej slov pripravil exmanžel, ktorý ich byt založil. Keď pôžičku nesplácal, exekútor byt predal. Nový majiteľ jej vyniesol veci na ulicu! Nešťastnú ženu prichýlili vzdialení príbuzní.

Ako prišla Zuzana J. o strechu nad hlavou? „Štvorizbový byt sme mali s exmanželom v podielovom spoluvlastníctve. Netušila som, že si zobral pôžičku 700-tisíc Sk a byt založil aj v mojom mene, hoci som o tom nevedela. Úver nesplácal, a tak veriteľ byt prostredníctvom exekútora predal,“ povedala Zuzana.

„Márne som upozorňovala exekútora, že polovica bytu patrí mne. Keď som nedávno prišla z práce domov, už tam bol nový majiteľ. Márne som protestovala, bez môjho súhlasu podstatnú časť nábytku niekam odviezol. Zvyšok odviezol do mesta a tam to vyložil na chodník,“ pokračuje s plačom pani, ktorú s rodinou napokon prichýlili príbuzní nevesty. Na exmanžela, nového vlastníka bytu a exekútora podala trestné oznámenie.

Oslovili sme bývalého manžela Zuzany J. Ten tvrdí, že byt bol predaný, pretože jeho exmanželka neplatila nájomné. Keď sme sa ho však opýtali, ako to bolo s pôžičkou, so slovami: „Čo je vás do toho!“ zatvoril dvere na byte jeho priateľky. Nový majiteľ si byt rekonštruuje. „Prípadom sa zaoberáme,“ informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Alena Toševová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu