Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Vrátnik sa vozil na domiešavači, polícii bľabotal o lúpeži

Splnenie sna vyšlo opilcov draho
Splnenie sna vyšlo opilcov draho

BRATISLAVA/NITRA - Mladý Jozef, ktorý pracoval ako vrátnik vo firme v Beladiciach, si svoje povinnosti neplnil vzorovo. V noci zo soboty na nedeľu si zavolal kumpánov a počas služby sa opíjali. V hlavám im skrsol "vynikajúci" nápad, povozia sa na masívnom domiešavači!

"Všetci traja sa svorne zhodli na tom, že ich životným snom je povoziť sa na veľkom aute. Keďže vo firme o nákladiaky nebola núdza svoj sen aj uskutočnili," popísala udalosť nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Problém nastal, keď sa opitým vyčíňajúcim mladíkom podarilo naraziť do neďaleko odstaveného nákladiaka Mercedes. "Všetci traja dali hlavy dokopy a vymysleli báchorku o napadnutí, aby zakryli to, čo sa v skutočnosti stalo. Jozef preto poslal svojich kamarátov domov," uviedla hovorkyňa.

Zavolal policajtom a rozrušene im popísal, ako do areálu firmy vtrhli neznámi muži, napadli ho a pokúsili sa veľký domiešavač ukradnúť. Už od začiatku sa mu však plietol jazyk a do klamstiev sa zamotával. Napokon vyšlo najavo, že celú historku si vymyslel.

Opilecké bláznenie trojicu vyšlo draho. Auto, na ktorom havarovali, má hodnotu asi 200-tisíc eur, lacný určite nie je ani nákladiak. Obvinili ich z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a hoci ich stíhajú na slobode, môžu sa dostať do väzenia až na 12 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu