Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zaskočeného tigra odohnala naberačkou na polievku

Tambun ukazuje jazvy
Tambun ukazuje jazvy

KUALA LUMPUR - Veľká drevená naberačka na polievku poslúžila ako trochu netypická, ale účinná zbraň Malajzijčanke, ktorá sa vydala na pomoc manželovi. Toho pri love veveričiek napadol tiger. Aby zahnala šelmu od poraneného muža, začala ju neohrozená žena biť do hlavy naberačkou, čím tigra zaskočila natoľko, že ho zahnala na útek, napísala dnes agentúra AP.

Udalosť sa odohrala v malajzijskom štáte Perak v dedine ležiacej na okraji džungle. Tambun Gediu, ktorý pri útoku tigra utrpel tržné rany na nohách a tvári, novinárom povedal, že sa šelme najprv pokúsil uniknúť tým, že vyliezol na strom, ale tiger ho stiahol dole. A potom zakročila jeho päťdesiatpäťročná manželka, ktorá počula mužove výkriky a volanie o pomoc.

"Mal som strach. Skúsil som ho celou silou tresnúť do papule, ale nepomohlo to. Bojoval som s ním, snažil som sa držať jeho čeľuste ďalej od seba, ale nezvládol som to, keby mi nepribehla na pomoc manželka," povedal Tambun denníku New Straits Times. Odvážna žena sa k celej záležitosti nevyjadrila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu