Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Polícia zbalila sedem opitých detí!

Z tejto pivárne odviezli policajti sedem opitých detí.
Z tejto pivárne odviezli policajti sedem opitých detí.

BRATISLAVA - Sedem detí vo veku od 14 do 17 rokov sa opíjalo v pivárni Lakota na Farského ulici v bratislavskej Petržalke. Pri pravidelnej kontrole pohostinstiev ich našli policajti. Barmankám podozrivým z predaja alkoholu mladistvým hrozí až trojročné väzenie. Prevádzkar podniku a barmanky sa bránia. "Deťom nenalievam. Problém je v tom, že sú skoro vždy so staršími. Počas diskotéky nemôžem ustriehnuť, či pijú alkohol aj deti," tvrdí barmanka Zlatica Klučková (44). Ako sa teda mohlo stať, že deti boli opité?

"U nás si objednajú kofolu a pod stolom si do nej nalievajú alkohol kúpený v obchode. Nemáme šancu to ustrážiť," povedal prevádzkar diskotéky Rastislav Rybár. Pri minulotýždňovej kontrole našli policajti v petržalskom podniku aj opitých mladistvých - štyri dievčatá a troch chlapcov. "Dve barmanky sú podozrivé z podávania alkoholu deťom. Hrozí im až trojročné väzenie," povedala policajná hovorkyňa Alena Toševová.

Deťom je príkladom prostredie, v ktorom vyrastajú. "Takmer všetci siedmi pochádzajú z nefunkčných rodín. Na našom úrade ich však evidujeme prvý raz," povedala Margita Putzová z odboru starostlivosti o deti a rodinu Miestneho úradu Petržalka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu