Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Poslanca uhryzol do palca!

K incidentu došlo na dvore Štefana Murcka, ktorý pohryzol suseda do palca.
K incidentu došlo na dvore Štefana Murcka, ktorý pohryzol suseda do palca.

MEDZEV - Naozaj kurióznu dohru malo búrlivé zasadanie mestského zastupiteľstva v Medzeve. Po mimoriadne ostrej výmene názorov pohryzol sused na svojom dvore tamojšieho poslanca do prsta! Tomu vraj ruka dokonca začala hnisať. Incident má teraz v rukách jeho právnik.

„K tomu, čo sa stalo, sa nebudem vyjadrovať. Vec rieši právnik,“ stroho konštatoval pohryzený poslanec Ján Imling (52). Svoje stanovisko povedal len cez telefón, nikomu totiž včera neotváral. Jeho obvodný lekár potvrdil, že pacient ho informoval o úraze, no vyšetriť sa uňho nedal.

Svoj skutok vôbec netajil Imlingov sused Štefan Murcko (54): „Na zastupiteľstve som minulý týždeň kritizoval zlé služby v meste. Pána Imlinga sa to zrejme dotklo. O dva dni ma navštívil na mojom dvore, kde mi nadával do sku....ých privandrovalcov a dal mi facku. Počas výmeny názorov sa v sebaobrane jeho palec dostal do mojich úst a pohryzol som ho. Keby u mňa nebola návšteva, asi by som ho prihlušil!“

Prednosta mestského úradu Ondrej Gedeon uviedol, že o incidente sa dozvedel od obete: „Prišiel na úrad so zaviazanou rukou, že vraj bol pohryzený. Údajne je v nemocničnom ošetrení.“ Polícia proti nikomu nevzniesla obvinenie, lebo prípad jej zatiaľ nikto nenahlásil. Susedskú dohru na súde však nemožno vylúčiť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu