Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dzurindova SDKÚ tajne oslavovala voľby

Dzurindovcov prišli podporiť aj členovia skupiny Gladiator. Zobraziť galériu (2)
Dzurindovcov prišli podporiť aj členovia skupiny Gladiator.

TATRANSKÁ LOMNICA - Dzurindovci to poriadne roztočili. V noci zo stredy na štvrtok si v tatranskom hoteli partia SDKÚ urobila parádnu žúrku. V spoločnosti atraktívnych slečien sa spievalo, pilo a fajčilo až do rána. Zábavu im nepokazila ani nádejná vláda Smer-HZDS-SNS, ktorú ohlásil Robert Fico. Veď smútiť môžu ďalšie štyri roky.

Parkovisko pred známym tatranským hotelom sa večer zaplnilo luxusnými autami z rôznych kútov Slovenska. Nechýbali bavoráky a audiny. Párty sa začala príhovorom šéfa SDKÚ M. Dzurindu. „Eštepremiér“ sa rozrečnil a spolustraníci ho pozorne počúvali asi hodinu. Najprv si pomáhal a čítal z papiera, neskôr len tak improvizoval. Z hotela sa často ozýval búrlivý aplauz, piskot a potlesk.

Po Dzurindovi si zobral slovo „ešteminister“ financií I. Mikloš. Potom si všetci zanôtili a spoločne sa navečerali. Spoločnosti hrala cimbalová muzika. Zahanbiť sa nedali a svojou troškou kultúry prispeli aj chlapci zo skupiny Gladiator. Pred hotelom sa často tvorili skupinky fajčiarov, ktoré náruživo rozoberali večernú horúcu tému, a to novú koalíciu Smer-SNS-HZDS. A to veru bolo o čom...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu