Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Belousovová vraj nadávala hasičom!

Anna Belousovová
Anna Belousovová

ČADCA - Nadávala ako zmyslov zbavená! Aspoň to tvrdia čadčianski hasiči o prvej podpredsedníčke SNS Anne Belousovovej. Tí boli privolaní k dopravnej nehode jej synovca Rudka (10). Keď sa o nehode dozvedela Belousovová, prifrčala aj ona a údajne bola poriadne podráždená. Ona však tvrdenie hasičov odmieta.

Dopravná nehoda sa stala pred niekoľkými dňami v Čadci. Malý Rudko vychádzal na bicykli spred svojho domu na cestu. Všetko sa zomlelo veľmi rýchlo. Rudko nedal prednosť prichádzajúcemu autu a nešťastie bolo na svete. Pri nehode chlapec utrpel otras mozgu. Na miesto okrem sanitky prišli hasiči a policajti. Podľa svedkov sa na miesto dostavila aj Anna Belousovová, ktorá hasičov začala častovať nadávkami. „Snažíme sa vždy pomáhať, to sa nám ešte nestalo, aby niekto na nás útočil ako pani Belousovová,“ povedal hasič, ktorý bol na mieste nehody. „Pri odchode hasičom povedala, že nič nerobíte, len podporujete políciu a vrahov,“ potvrdil incident aj hovorca žilinských hasičov Pavol Beniač.

Národniarka sa však bráni. „Volal mi chlapcov otec, že Rudka zrazilo auto, a že sa nehýbe. Zľakla som sa a rýchlo som tam bežala. Rudka zobrala sanitka, prišli tam hasiči a policajti až po pol hodine od nahlásenia nehody,“ vraví. Podľa nej hasiči tam boli zbytočne, lebo s ničím nepomáhali. Tých vraj dokonca Rudkov starší brat upozorňoval, že vodič posunul po nehode auto, na čo hasiči odpovedali, že je to idiotstvo.

„Ja som ich len napomenula, aby si plnili svoje povinnosti, pretože sú platení z našich daní. Vôbec som im nenadávala, ako to oni tvrdia, ja si to teda nepamätám,“ dodala. Polícia celý incident eviduje. „Prípad bude postúpený na obvodné oddelenie polície v Čadci ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu,“ uzavrel žilinský policajný hovorca Igor Mahút.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu