Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Lúpežníci prepadli štyri ženy!

“Mieril na mňa pištoľou, ale kasu som neotvorila,” povedala prepadnutá pokladníčka Zlatica M. (49).
“Mieril na mňa pištoľou, ale kasu som neotvorila,” povedala prepadnutá pokladníčka Zlatica M. (49).

BRATISLAVA - Chmatáci v hlavnom meste prepadli za dva dni štyri ženy! Zo šiestich výtržníkov neunikol spravodlivosti len jeden. Chytil ho šéf diskotnej predajne v Petržalke, v ktorej prepadol pokladníčku. Mladík na neho vystrelil z plynovej pištole!

„Otvorte kasu, nič sa vám nestane,“ oslovil lúpežník večer pokladníčku Zlaticu M. (49) v diskotnej predajni na Krásnohorskej ulici. „Kasu som neotvorila! Bála som sa, mieril na mňa pištoľou,“ povedala prepadnutá žena. Zo skladu vybehol šéf predajne a po ozbrojencovi hodil fľašu. Mladík sa jej uhol a vybehol z predajne. Šéf ho na ulici chytil, hoci ozbrojenec na neho vystrelil z plynovej pištole. Z pokusu o ozbrojenú lúpež vyšetrovateľ obvinil Borisa Z. (19) z dediny pri Veľkom Krtíši. „Je to hrozné! O synovi tri mesiace nič neviem,“ povedala šokovaná matka obvineného mladíka. Obeťami aj ďalších troch lúpeží sú ženy. Na Ulici 29. augusta dve neznáme ženy prepadli Helenu S. (35) z Českých Budějovíc. „Jedna z lúpežníčok jej priložila na chrbát ostrý predmet a prinútila ju ísť na Ondrejský cintorín,“ informovala Tatiana Kurucová z polície. Češke z kabelky zobrali 7 300 Sk a 2 000 Kč. Iná trojica neznámych lúpežníkov pod rúškom tmy na Kvačalovej ulici prepadla Ľubicu Š. (49), ktorá mala v kabelke viac ako 28-tisíc Sk. Neznámy je zatiaľ aj lúpežník, ktorý na Ceste na Senec prepadol Jaroslavu O. (19). Ukradol jej mobilný telefón.
MINULÝ ROK 383 LÚPEŽÍ
V Bratislavskom kraji policajti vlani vyšetrovali 383 lúpeží. Medzi najnebezpečnejšie miesta patrí Stavbárska ulica vo Vrakuni a Predstaničné námestie v Starom Meste. “Mieril na mňa pištoľou, ale kasu som neotvorila,” povedala prepadnutá pokladníčka Zlatica M.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu