Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Most Chucka Norrisa na smiech už aj Američanom: Nikto neprejde cez Chucka!

Pomenovanie Most Chucka Norrisa sa dostalo na pretras aj v americkej NBC
Pomenovanie Most Chucka Norrisa sa dostalo na pretras aj v americkej NBC

BRATISLAVA – Slovensko sa opäť dostalo na pretras za hranicami našej krajiny. V relácii Saturday Night Live americkej stanice NBC totiž komik a moderátor vtipných správ Weekend Update Seth Meyers vytiahol na publikum informáciu o ankete pre názov nového cyklomostu, ktorá v týchto dňoch rezonuje na Slovensku. Medzi hlasujúcimi síce na plnej čiare víťazí pomenovanie Most Chucka Norrisa, zabávač Meyers s tým však rozhodne nesúhlasí!

Americký herec a komik Seth Meyers, ktorý v súčasnosti pôsobí v relácii Saturday Night Live ako hlavný scenárista, si doslova zgustol na novinke, ktorá pred niekoľkými dňami obletela hlavne európske médiá.

Slovenský cyklomost však podľa neho nemôže niesť meno legendárneho hrdinu béčkových akčných filmov. Dôvod je celkom prostý. „Ľudia, nemôžete pomenovať most po Chuckovi Norrisovi, pretože nikto neprejde cez Chucka Norrisa!“ vysvetlil s veľavravným pohľadom, na čo publikum zareagovalo výbuchom smiechu a veľkým potleskom.

V komentároch na Youtube, kde sa video objavilo, sa diskutujúci bavia na adresu kuriózneho názvu mosta. Jeden z komentujúcich je však hlavne rád, že sa Američania nepomýlili a za Chucka umiestnili slovenskú vlajku.



O moste Chucka Norrisa aj v NBC

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu